Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Am intrat ca niște pisicuțe. Mai bine ne dăm pantalonii jos și așteptăm să ne violeze”

Dan Oancia

Dan Oancia
08.02.2015

BC Timba Timişoara nu a putut emite niciun fel de pretenţie în faţa campioanei en-titre, CSU Asesoft Ploiești. Oaspeții jocului de ieri au abordat cu un moral ridicat partida de la Timișoara care a contat pentru etapa a XVIII-a a Ligii Naționale, după ce în runda precendentă au învins liderul Steaua București. Scorul final a fost 54-77.

Bogdan Murărescu a fost dezamăgit de prestația elevilor săi, reproșându-le mai ales începutul partidei. „Am început foarte foarte slab. Nu știu, probabil faptul că am întâlnit o echipă care joacă în Eurocup i-a speriat pe unii dintre jucători și nu mi se pare normal. Primele două sferturi, primul mai ales, a fost un dezastru. Apoi a fost foarte greu să mai intrăm în joc. Când înscrii 22 de puncte în două sferturi e foarte greu.. E păcat. Am și prins într-adevăr o zi foarte proastă. Am reușit o singură aruncare de trei puncte din nu știu câte, nu am văzut statistica, am jucat foarte slab. E păcat pentru că în apărare am avut momente foarte bune, nu am primit decât 77 de puncte, dar am înscris puțin peste 50”, a declarat Bogdan Murărescu, potrivit sport9.ro.

Am fost nervos că am intrat pe teren ca și niște pisicuțe. Mai bine ne dăm pantalonii jos și intrăm cu fundul gol să vină băieții să ne violeze. În primul rând aștept să avem bărbați în echipă nu copilași de grădiniță. Poți să joci cu Barcelona și cu Maccabi, pe mine nu mă interesează și nici pe ei nu ar trebui să-i intereseze dacă ar avea cojones. Nu poți să intri așa în teren. O să mă duc să le explic acest lucru. Când joci cu așa o echipă trebuie să te supramotivezi, să ai dorința de a arăta. Nu să intri cu pantalonii maro din start. Apoi în sfertul 3 când am reușit să ne debarasăm de greutățile din pantaloni am mai făcut câte ceva, dar prea târziu. Puteam să venim direct dezbrăcați și să ne aplecăm. Era mai simplu, nu trebuia să transpirăm… Ploieștiul e o echipă bună în primul rând fizic, nativ, au jucători foarte puternici”, a conchis „Muri”.

BC Timba Timișoara va evolua în etapa viitoare pe terenul lui CSM-U Oradea.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Pierce :

    Penibil
    Absolut penibil. Ce declaratie. Cu salariile neplatite de 3,4 luni si tot jucatorii sunt lipsiti de barbatie. Sunt curios cat mai rezista acesti baieti care nu sunt respectati deloc.

    cu 9 ani în urmă (08.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Sub orice critica!
    Declaratia! Chiar si la suparare nu spui asa ceva. Nu ajuta pe nimeni, iar psihologic vorbind iti faci jucatorii sa se simta si mai aiurea. Ok, esti antrenorul echipei, critica-i, fa analize, dar daca erai antrenor la orice echipa in strainatate mai scoteai pe gura vorbele astea? Ori nu apucai, ori iti reziliau imediat contractul, ca doar nu-i platesti tu! In plus, fa-i sa nu mai fie pisicute, chiar daca, poate, s-au temut fie si de Asesoft, nu-i asa?

    cu 9 ani în urmă (09.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    sexism, sexsist si suburban
    Acest gherțoi care dă astfel de declarații publice ar trebui amendat pentru limbajul de bordel si exclus pe viata din sport! Cum sa spui așa ceva despre echipa ta? Ce profil moral are omul acesta (vedem din alegerea cuvintelor pe care a decis sa le foloseasca); "o sa ma duc sa le spun" - zice dupa meci... pai de ce nu le-ai spus inainte? așa vrei sa ii 'supramotivezi' facindu-i de ris in public? Dacă ești bărbat, dă-ți demisia, că antrenor nu ești!

    P.S. Va rog să puneți un semn de "limbaj explicit" cind alegeti sa mai pulicati declaratii ale unor cocalari, ca sa-i ocolesc!

    cu 9 ani în urmă (09.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    in vestiar
    In vestiar putea sa le spuna ce vroia, cand iesi in schimb cu declaratii publice sin pozitia de principal practice reprezinti din toate punctele de vedere o organizatie.
    Asta este organizatia BC Timba Timisoara? As vrea sa cred ca nu...

    cu 9 ani în urmă (09.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!