Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: "Am jucat sub orice critică în prima jumătate"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.12.2013

Tehnicianul formaţiei BC Timba Timişoara a vorbit despre insuccesul din fieful celor de la BCMU Piteşti, scor 104-64.

O victorie categorică a echipei din Piteşti...

Da, era normal să câştige echipa Piteştiului acest meci. Noi am jucat sub orice critică în prima jumătate şi lucrul acesta mă nemulţumeşte foarte mult. Nu putem să avem o atitudine ca şi cea pe care am avut-o în primele două sferturi. În a doua repriză cred că ne-am revenit, am început să depunem efort pe teren şi lucrul acesta s-a văzut. Am şi reuşit să câştigăm sfertul trei, după care în sfertul patru din nou s-a mărit diferenţa poate şi datorită oboselii pe care au acumulat-o jucătorii noştri mai importanţi. Din păcate, de pe bancă nu am prea avut mult ajutor. Astfel s-a scris istoria unei partide pe care am pierdut-o mult mai categoric decât trebuia. 

Adversaul cum vi s-a părut? Arată ca o echipă de primele opt?

Adversarul este o echipă puternică. Este clar că este o formaţie care se va bate la play-off. Nu pot spune de acum că va intra în play-off, dar este o echipă puternică care ne-a administrat o înfrângere foarte categorică.

Ce obiectiv ar avea Timba pentru acest sezon?

Nu cred că se poate vorbi despre obiectiv, din moment ce noi mai rămânem cu un străin începând de luni. Obiectivul nostru este să creştem jucători şi la anul să sperăm că vom reuşi să profităm de progresul pe care îl vor face anul acesta.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!