Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Am luptat tot meciul și vreau să-mi felicit jucătorii pentru felul în care au abordat jocul”

Dan Oancia

Dan Oancia
15.02.2015

CSM U Oradea a întâlnit-o în etapa a a XIX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în sala „Antonio Alexe”, pe BC Timba Timișoara. Așa cum se preconiza înaintea începerii meciului, gazdele au controlat partida de la început până la sfârșit, chiar dacă primul sfert a fost unul mai echilibrat. În urma înfrângerii de pe malul Crișului Repede, scor 68-84, „urșii” rămân cu o singură victorie în returul campionatului, cea obținută contra „lanternei roșii”, Universitatea Cluj-Napoca.

La sfârșitul sfertului 2 s-a rupt jocul în totalitate. Atunci am primit, cred, 11 puncte. Astfel, de la o diferență mică am intrat la pauză cu minus 16 puncte. Lucru care îngroapă orice echipă din punct de vedere mental. Am luptat tot meciul și vreau să-mi felicit jucătorii pentru felul în care au abordat jocul. L-au abordat total diferit față de precedentul. Din păcate am aruncat foarte prost de la distanță. În schimb, Oradea a înscris de 10 ori din spatele semicercului și a avut un plus de 18 puncte la aruncările din spatele semicercului. Era evident faptul că întâlnim o echipă mult mai bună decât a noastră. Însă am sperat și am pregătit jocul corespunzător. Am făcut anumite greșeli din punct de vedere tactic exact atunci când nu trebuia”, a precizat Bogdan Murărescu, potrviti csmoradea.ro.

Bogdan Murărescu a învăluit unele lucruri într-un mic mister în timpul conferinței de presă de după meciul de la Oradea, spunând că, la un moment dat, va face unele dezvăluiri. Nu doresc să vorbesc prea mult despre bugetul echipei. Noi am adus la început niște jucători într-adevăr valoroși. Însă…au plecat. De ce au plecat? O să vă spun la un moment dat. Acum suntem în plin campionat și nu doresc să intru în prea multe discuții. Este însă adevărat ce mi-a spus Burlacu: din țestoasă nu faci niciodată cal de curse”. Nu vreau să mai existe interpretări cu privire la ce cred eu despre jucătorii mei. Îi respect pe toți. Am doi jucători care au venit și joacă din pură plăcere. Dau tot ce au și îi respect. Și îi respect pe toți la fel de mult. Faptul că sar pe ei este strict alegerea mea pentru că eu îi cunosc cel mai bine. O să mai discut după încheierea campionatului despre ce se întâmplă la noi. Cert e că nu poți să faci performanță așa. Trebuie să existe organizare și implicare din partea tuturor”, și-a încheiat discrusul Bogdan Murărescu.

BC Timba Timișoara va primi în etapa viitoare vizita celor de la CSU Atlassib Sibiu.

Foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!