Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu:"Credem în şansa noastră"

Marius Petri

Marius Petri
12.10.2013

Victorioşi în ultima partidă din campionat cu Farul Constanţa, timişorenii de la BC Timba vor înfrunta mâine seară pe CSM Oradea, echipă cu două victorii în primele două meciuri ale campionatului. Înainte de a pleca spre Bihor, antrenorul “urşilor”, Bogdan Murărescu, a acordat câteva declaraţii jurnaliştilor:

“Suntem oarecum pregătiţi, nu am avut foarte mult timp la dispoziţie să pregătim meciul, dar la fel s-a întâmplat probabil şi cu echipa din Oradea şi cred ca nici ei nu au reuşit să se pregătească 100% din punct de vedere tactic. Vom vedea ce se va întâmpla mâine, sper să fim apţi din punct de vedere fizic. Bridgewaters încă nu este complet refăcut, Tasic a suferit o accidentare ieri la antrenament şi azi s-a antrenat cu dureri... sper să fim la capacitate maximă mâine pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu.Oradea e o echipă puternică, cu jucători buni, antrenor bun, foarte greu de învins mai ales cand joacă acasă. Dar noi mergem fără presiune şi credem în şansa noastră.

 Ultimul meci a fost fără istoric şi astfel de meciuri nu sunt benefice pentru noi. Victoria e bună pentru moral, dar rămâne de văzut cum se va reflecta acest joc din mijlocul săptamânii, contra unei echipe slabe, când vom întâlni un adversar foarte puternic după trei zile. Oradea a jucat până acum două meciuri tari şi asta ar putea să le ofere un avantaj. Bihorenii se vor bate la primele patru locuri. Poate au o echipă mai bună decât anul trecut, dar mai au nevoie de timp, încă nu sunt sudaţi. Sunt o echipă nouă, dar e clar că au în componenţă jucători foarte buni.“

*sursă foto: facebook.com/BCTimba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!