Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Dacă câștigam era un miracol. Venim și pierdem, eu fac tot ce pot”

Dan Oancia

Dan Oancia
05.03.2015

BC Timba Timișoara a întâlnit-o în etapa a XXII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe U BT Cluj-Napoca, grupare care a poposit pe Bega după două victorii răsunătoare, în fața primelor două clasate, Steaua EximBank București și CSU Asesoft Ploiești. Chiar dacă au făcut o primă parte foarte bună în care au reușit să țină aproape de oaspeții care au fost favoriți cerți, bănățenii au terminat „pe scut”, scor final 78-94.

Cred că am început bine, dar am avut o cădere în sfertul 2, care ne-a îngropat, de acolo ne-a fost greu să revenim. Păcat că am jucat bine până prin minutul 16 și am avut un moment de lipsă de luciditate, de la +2 am ajuns la -13. Ni se întâmplă destul de des. Să nu uităm cu cine am jucat și cum ne prezentăm. Am întâlnit o echipă puternică, agresivă tot meciulu. Am încercat să rotim și noi jucătorii, am reușit pe de o parte, dar nu am adus plusuri în alte părți. Era normal să cădem… avem o anumită calitate. Dacă câștigam azi era un miracol. Venim și pierdem, eu fac tot ce pot”, a declarat antrenorul „urșilor”, Bogdan Murărescu, potrivit sport9.ro.

BC Timba Timișoara va juca în etapa viitoare tot pe teren propriu, contra celor de la CS Energia Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!