Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Jucătorii încep să crească, iar acest lucru se vede”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
07.12.2013

După meciul pierdut cu BC Timişoara, Bogdan Murărescu consideră că şi echipa sa a contribuit la spectacolul de pe teren şi îsi felicită jucătorii pentru spiritul de luptă arătat:

„Cred că a fost un joc frumos, plăcut ochiului, cred că am contribuit şi noi pe deplin la spectacolul pentru oamenii care au venit la sală. Am avut momente foarte bune dar şi foarte rele iar asta s-a văzut pe tabelă dar în general vreau să îi felicit pe jucătorii mei care s-au luptat extraordinar. A m practicat un baschet de calitate în foarte multe momente.

Diferenţa s-a făcut în mod normal prin experienţă şi prin rotaţia mult mai lungă a echipei adverse deci e normal ca o echipă cu o bancă mai lungă să-şi construiască o diferenţă foarte mare. Noi am venit de pe bancă doar cu români, dintre care unii au adus un plus, alţii nu au adus nimic dar e normal pentru că sunt tineri. Din nou „Blondu” (nr. Florin Popa) şi-a făcut treaba foarte bine, Dani Pătru e un progres. Jucătorii încep să crească, iar acest lucru se vede. Am jucat în compania unei echipe care se bate la play  off  şi era normal să câştige.”

Până acum, în cele trei meciuri disputate, Timba nu a reuşit niciodată să învingă BC Timisoara, însă echipa are o contribuţie importantă la creşterea tinerilor baschetbalişi timişoreni.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!