Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: ”Meciul cu Mediaș este un nou test pentru jucătorii mei”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
05.03.2014

Bogdan Murărescu, tehnicianul celor de la BC Timba a acordat un interviu pentru site-ul nostru în care a vorbit despre partida cu Mediaș. BC Timba se deplasează joi la Mediaș pentru a disputa un meci care constă pentru etapa a 22-a a LNBM. Startul partidei este programat la ora 18.

Ce ne puteți spune despre meciul cu Mediaș?

Meciul cu Mediaș este un nou test pentru jucătorii mei! Un joc în deplasare în compania unei formați care a reprezentat România în Eurochallenge. Sper să reușim un joc bun și să încercăm să punem cât mai multe probleme. Mă aștept la un meci dificil pentru noi.

Ați reușit un meci bun până la pauză împotriva celor de la Craiova, credeți că acest lucru se poate repeta, ținând cont și de faptul că Gaz Metan are probleme în sfertul 3?

Așa e, am reușit 25 de minute foarte bune în compania celor de la SCM U Craiova, însă la mijlocul sfertului trei ceva s-a rupt în jocul nostru. E oarecum normal, cu câteva zile înainte am jucat un meci extrem de important pentru noi împotriva Chiajnei, un meci în care am depus un efort considerabil și care și-a lăsat amprenta asupra noastră. Banca noastră e formată din jucători foarte tineri, jucători care datorită lipsei de experiență sunt foarte inconstanți în evoluții. Încă aștept meciul acela în care toată echipa, titularii și cei care vin de pe bancă, să prindă un joc bun. În aceste condiții probabil am pune probleme mai mari nu doar 2-3 sferturi. Referitor la Mediaș, situația e oarecum asemănătoare și normală, e foarte greu să joci împotriva unor echipe cu bancă mai lungă și să menţii același ritm 40 de minute.

Cum puteți caracteriza situația de la Mediaș?

Nu cunosc în amănunt situația și de aceea nu vreau să comentez. Știu că Marcel e un antrenor foarte bun, echipa a jucat un baschet frumos însă marea problemă a fost cauzată de numeroasele accidentări. În momentul în care ți se accidentează 2-3 jucători foarte importanți și nu poți să-i înlocuiești, e foarte greu să menţii ritmul cu celelalte echipe care se bat la play-off. Sper ca sezonul viitor să găsească Mediașul între primele formații, așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani!

foto: facebook.com/BCTimba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!