Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: "Ne dorim să câştigăm cu orice preţ!"

Marius Petri

Marius Petri
08.11.2013

BC Timba caută mâine a doua victorie din acest campionat. Bănăţenii joacă în deplasare, contra Concordiei Chiajna, partida contând pentru etapa a şaptea a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Înaintea acestui meci, antrenorul  “urşilor”, Bogdan Murărescu, a acordat câteva declaraţii pentru totalbaschet.ro:

Cum vedeţi partida cu Chiajna? Ce aşteptări aveţi de la echipa dumneavoastră?

Un meci important pentru noi, pe care ne dorim să-l câştigăm cu orice preţ. Mă aştept la un joc mult mai bun decât precedentele partide deoarece întâlnim o echipă oarecum asemănătoare nouă prin prisma faptului că şi ei au doar 3 străini în lot. Trebuie să jucăm fără inhibiţie şi să luptăm pentru fiecare minge şi astfel sunt convins că rezultatul ne va fi favorabil.

Care credeţi că sunt cele mai importante atu-uri ale adversarilor?

Joacă de anul trecut în aceeaşi formulă şi asta contează foarte mult. În plus, Vuletic dă o energie extraordinară echipei, fără el Concordia ar arăta total diferit, ei trăiesc din recuperările lui.

Ce capitole ale jocului Timbei credeţi că ar trebui îmbunătăţite?

În primul rând trebuie să abordăm meciurile cu atitudinea corespunzătoare. Rezultatele nu pot să apară peste noapte la o echipă precum a noastră în momentul de faţă şi nici nu sunt principala preocupare. Ne dorim să dăm minute jucătorilor români şi celor mai tineri, de viitor. Lucrăm foarte mult la tehnica individuală, la faza defensivă, relaţia om la om şi apărare colectivă. Fără aceste lucruri nu se poate juca baschet la un nivel ridicat! Pe măsură ce vom deprinde aceste lucruri cu siguranţă se va vedea şi în jocul nostru din campionat. Cred că suntem pe un drum bun, băieţii muncesc şi mă bucur că realizează ce şansă au.

Se zvoneşte că Radulovic este noul jucător al Timbei. Ce aşteptări aveţi de la el?

Radulovic încă nu este jucătorul nostru, e în probe. Mie imi place, rămâne de văzut ce se va întampla cu el săptamâna viitoare.

Vor mai exista schimbări în lotul echipei?

Nu pot să răspund deocamdată la această întrebare pentru că nu ştiu, nu depinde de mine. Aş dori să mai aducem 1-2 jucători români tineri.

Partida Concordia Chiajna – BC Timba Timişoara se va desfăşura mâine începând cu ora 17:00 în Sala Sporturilor din Chiajna, accesul la meci fiind gratuit.

*sursă foto: facebook.com/BCTimba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!