Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Ne propunem să ne facem jocul cât mai bine în deplasarea de la Steaua București"

Dan Oancia

Dan Oancia
27.02.2015

BC Timba Timişoara va încerca marea cu sarea în etapa a XXI-a din Liga Națională. „Urșii” își vor părăsi „bârlogul” pentru a merge la vânătoare de puncte pe terenul celor de la Steaua București, echipă clasată pe poziția secundă a campionatului, la egalitate de puncte cu liderul de la CSU Asesoft Ploiești, însă cu un joc mai puțin disputat.

În ciuda dificultății acestei deplasări, Bogdan Murărescu speră să obțină tot ce e mai bun. „Întâlnim echipa care, practic, este liderul campionatului. Vom încerca să evoluăm cât mai bine. Nici ei nu sunt în cea mai bună situație, în cea mai bună formulă, însă sunt o echipă puternică și noi plecăm cu șansa a doua, ca de obicei. Însă asta nu ne poate împiedica să dăm tot ce avem mai bun și să încercăm să obținem imposibilul. Avem mulți accidentați, Reljic, Bluntt, Pătru, infirmeria e plină. Va trebui să forțăm câțiva dintre ei pentru că ne va fi foarte greu. Trebuie să încercăm să câștigăm până la final câteva meciuri”, a declarat Bogdan Murărescu. În ceea ce privește partida trecută, pierdută la doar 2 puncte contra lui CSU Atlassib Sibiu, „Muri” spune că situația ar fi fost altcumva în clasament dacă nu existau meciurile de genul. „E foarte greu să motivezi pe cineva când pierzi de atâtea ori în același fel. Cred că n-ar trebui să aibă nevoie de nicio motivație, ar trebui să înțeleagă unde suntem în clasament. Am pierdut șase meciuri la diferență de 2-4 puncte, iar pe majoritatea le-am controlat. Cu doar 3 victorii, am fi fost altundeva în clasament”, a conchis antrenorul echipei BC Timba Timișoara.

Steaua CSM EximBank București – BC Timba Timișoara va începe sâmbătă, de la ora 19, în sala „Mihai Viteazu” din București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!