Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: “Ni s-a terminat benzina în repriza a doua”

Marius Petri

Marius Petri
01.03.2014

BC Timba a suferit a 18-a înfrângere din acest sezon în partida disputată împotriva celor de la SCM “U” Craiova, încheiată cu scorul de 65-90. Deși au câștigat prima repriză cu 43-42, baschetbaliștii antrenați de Bogdan Murărescu nu au reușit aceeași prestație și după revenirea de la cabine. La conferința de presă ce a urmat meciului, tehnicianul “urșilor” s-a declarat mulțumit de jocul din prima parte și a pus evoluția slabă din partea a doua pe seama oboselii:

“Am practicat un joc foarte bun în prima jumătate, din păcate faptul că am jucat 3 meciuri în 7 zile a contat foarte mult pentru noi având în vedere că avem 3-4 jucători care joacă aproape 40 de minute pe meci. De asemenea, miercuri am avut un meci foarte important în care am depus foarte mult efort și ni s-a terminat benzina în repriza a doua. Am încercat să facem o rotație, din păcate nu a funcționat foarte bine. Până la urmă am pierdut partea a doua categoric și nu sunt mulțumit de asta. Atâta timp cât am fost odihniți și am avut luciditate cred că am practicat un jucat foarte bun.”

Deși a fost cel mai bun marcator al echipei în ultimul meci, câștigat contra Concordiei Chiajna, Petru Czmor nu a fost folosit deloc în partida cu formația din Bănie. Referitor la acesta, Murărescu a declarat:

“Pidi s-a accidentat puțin la meciul cu Chiajna și nu a putut să joace. Și asta a fost o problemă pentru că am stat practic în doi jucători pe pozițiile 4 și 5: Andrieș și Florveus. L-am folosit și pe Udrea după ce Andrieș a acumulat 5 greșeli personale și lucrul acesta s-a simțit. Mă bucur că jucătorii nostril timișoreni au ocazia să joace și sper să crească de la meci la meci."

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!