Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: "Nu concep alt rezultat în afară de victorie"

Marius Petri

Marius Petri
08.10.2013

BC Timba Timişoara este hotărâtă să caştige meciul de mâine seară cu Farul Constanţa. După înfrângerea suferită în deplasarea de la Bucureşti, cu Steaua, trupa lui Bogdan Murărescu vrea să câştige primele puncte în acest an competiţional. Nemulţumit de evoluţia din meciul cu Steaua, antrenorul “urşilor” a declarat:

“Am început timid jocul şi am permis adversarului să înscrie în urma unor greşeli tactice pe care le-am făcut. Am pierdut uşor posesia mingii şi astfel Steaua s-a distanţat. Am avut probleme cu faulturile încă din prima repriză, lucru care a contat foarte mult în desfăşurarea jocului. Am ratat incredibil şi inexplicabil de sub panou, singuri, pe toată durata jocului şi asta s-a vazut pe tabelă, noi reuşind să marcăm doar 62 de puncte.”

În ceea ce priveşte meciul cu Farul, Murărescu şi-a exprimat ferm dorinţa de victorie, motivându-şi elevii:

“Trebuie să învăţăm din ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti şi să fim mult mai concentraţi. Urmează jocul cu Farul, un meci pe care trebuie să îl câştigăm cu orice preţ. Nici nu concep alt rezultat în afară de victorie.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!