Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Sperăm să obținem victoria și să ne revanșăm”

Dan Oancia

Dan Oancia
13.01.2015

BC Timba Timișoara va da din nou piept, în Trivale, cu BCM U Pitești. Partida care va conta pentru etapa a XIV-a din LNBM, fiind totodată și prima din retur, reprezintă o șansă pentru „urși” de a-și lua revanșa față de eliminarea suferită săptămâna trecută în sferturile de finală ale Cupei României, în fața argeșenilor. Atunci, BCM U Pitești se impunea atât în turul din sala „Constantin Jude”, la 10 puncte diferență, scor 77-87, cât și în retur, la 4 puncte diferență, 84-80.

Antrenorul Timbei, Bogdan Murărescu, părea optimist după returul din Cupa României în ceea ce privește situația unuia dintre cei mai importanți jucători, Glazyrin, pe care nu l-a putut folosi din cauza faptului că i-a expirat viza. Dacă atunci „Muri” declara că speră cel mai probabil va putea conta pe el în prima etapă din returul LNBM, lucrurile se pare că nu s-au reglementat. „N-am reușit să facem nimic în ceea ce privește situația lui Glazyrin, astfel că nu vom putea conta pe aportul său. Mihuți e puțin accidentat la spate, însă nu pare a fi nimic grav”, a declarat Bogdan Murărescu.

Chiar și așa, Murărescu speră să își ia revanșa în fața „dublei” pierdută în sferturile de finală ale Cupei României. „Bineînțeles că sperăm să obținem victoria și să ne revanșăm. Am arătat în meciul de Cupă în multe momente că putem juca un baschet foarte bun. Trebuie doar să menținem ritmul pentru a avea pretenții mai mare de la joc”, a precizat Bogdan Murărescu.

Jocul va începe mâine, de la ora 18, în sala din Trivale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!