Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: “Suntem pe un drum bun”

Marius Petri

Marius Petri
25.11.2013

BC Timba Timișoara a înregistrat a opta înfrângere stagională în urma meciului cu Gaz Metan Mediaș, încheiat cu scorul de 74-94. În ciuda rezultatului, timișorenii au arătat mai bine ca în partidele precedente, fiind mai determinați. Aceștia au ținut pasul cu medieșenii până în sfertul trei, când ardelenii s-au distanțat decisiv pe fondul unei căderi din partea Timbei. Antrenorul bănățenilor, Bogdan Murărescu, s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale, fiind de părere că baschetbaliștii săi vor reuși prestații din ce în ce mai bune. În cadrul conferinței de presă de la finalul jocului, acesta a declarat:

“Am practicat un joc bun, mai puțin în sfertul trei, acolo s-a făcut diferența. Din nou lipsa de experiență și poate în anumite momente valoarea individuală s-a văzut. Nu am reușit să îi oprim în momentele importante, ei au înscris, noi am ratat și astfel s-a scris istoria jocului. Am avut multe greșeli copilărești, dar de la meci la meci ne descurcăm din ce în ce mai bine și suntem pe un drum bun.

Jucătorii sunt în creștere, când vor acumula mai multă experiență probabil că se va vedea și în rezultatele noastre. Sunt încrezător că în retur vom reuși să facem câteva surprize. Sper să continuăm pe aceeași pantă, să se rezolve problemele financiare și să muncim la fel de mult. Vreau să ii felicit pe jucătorii mei!”

*foto: Mihai Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!