Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: “Trebuia să marcăm mai mult”

Marius Petri

Marius Petri
31.03.2014

În ultimul meci desfășurat pe teren propriu în actuala stagiune, BC Timba a suferit un nou eșec, al 22-lea, în fața celor de la BCM U Pitești. Timișorenii au menținut ritmul timp de 20 de minute, însă odată cu revenirea de la cabine au fost dominați clar de oaspeți, care s-au impus în final la o diferență confortabilă. În cadrul conferinței de presă ce a urmat acestei partide, Bogdan Murărescu, antrenorul “urșilor”, a analizat partida cu formația din Trivale, declarând:

 “Cred că am făcut un meci bunicel, pe care îl puteam face și mai bun. Din păcate am ratat câteva coșuri ca și făcute, am avut câteva aruncări de trei puncte foarte deschise ratate... trebuia să marcăm mai multe puncte, după părerea mea. Am pierdut în primul rând la capitolul fizic, am fost dominați la recuperare, adversarii noștri sunt în general mai puternici fizic și recuperează mult mai multe mingi decât noi. Piteștiul a recuperat astăzi 19 mingi în atac, cred că acolo s-a făcut diferența pentru că s-au înscris foarte multe coșuri în urma recuperărilor ofensive.”

Referitor la prestațiile din acest sezon și la planurile pentru anul viitor, tehnicianul timișorean a afișat o atitudine optimistă, declarând că speră la o echipă competitivă pentru sezonul următor:

Sper să facem o partidă bună și la Târgu Mureș, să încheiem anul competițional cu fruntea sus. A fost un sezon bun pentru noi, cred că am avut numai de câștigat de pe urma acestui an, tinerii noștri au început să crească și să prindă încredere. Astăzi am început cu Casian Todorov (n.r. 19 ani), care a jucat foarte bine și evoluțiile acestor jucători sunt numai în folosul nostru. 

Avem ceva planuri pentru stagiunea următoare, însă trebuie să vedem cum stăm pe partea financiară. Cred și sper că vom reuși să închegăm o echipă competitivă cu ajutorul acestor tineri și al câtorva străini. Sunt convins că la anul vom avea o rotație lungă, cu jucători români cu încredere în ei care vor reuși să joace un baschet bun.”

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!