Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: "A fost un meci extraordinar de greu"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.10.2013

Bogdan Popescu a explicat victoria echipei SCM U Craiova asupra lui CSM Oradea:

"Un meci extraordinar de greu, împotriva unei echipe foarte puternice, care aspiră la unul dintre primele trei locuri în acest sezon. Ne-am mobilizat foarte tare, chiar dacă perioada de recuperare a fost foarte scurtă.

Antrenorii echipei noastre au un merit deosebit pentru că au pregătit foarte bine acest meci. Am avut sesiune video în care ni s-a comunicat ce trebuie să facem pentru a contracara jocul echipei din Oradea.

A fost un meci de bătaie. S-a văzut și pe scorul final. A fost un meci concentrat asupra fazei defensive. În ceea ce privește prestația mea, vreau să spun că a fost un efort colectiv, nu numai al meu. Victoria este a echipei și toată lumea a contribuit la ea. Eu am fost o bucățică.

Meciurile de acasă trebuie câștigate, iar acest succes este extrem de important pentru că noi am avut o sincopă în propriul fief.

Mă bucur că avem un asemenea public, care vine la sală și se identifică cu echipa pe care o susține. Ne ajută extraordinar de mult. Nu știu dacă eu am mai jucat într-o sală atât de nebună precum aceasta, în sensul bun al cuvântului. Tribuna de aici îmi dă energie."

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    BRAVO!
    Exact ceea ce am spus,si-a gasit aici combstibilul intern pe care nu-l avusese pana acum,dar meritul pentru seriozitatea si profelionalismul impresionante ii apartin in intregime!

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Agresivitate
    Chiar daca nu subscriu la ideea ca meciul a fost decis de arbitri consider ca s-a tolerat un joc extrem de dur din partea lui Popescu. Este adevarat ca s-a lasat jocul mai liber dar, incurajat de manera de arbitraj, Bogdan Popescu a depasit de multe ori limitele regulamentului reusind sa-i domine de multe ori pe pivotii adversi sub cele 2 panouri. Cel putin asta am vazut eu la TV ...

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013)
    • veghetor:

      alt moldovean
      Subscriu! Cred că a comis și cel puțin o abatere de trei secunde nesancționată. Victorie meritată, fără discuție!

      cu 10 ani în urmă (21.10.2013)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    Asta e Ciulin
    http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/folcloriste-varianta-de-sub-panou-1394.html

    cu 10 ani în urmă (21.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!