Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Sibiul joacă un baschet încântător”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.03.2014

Bogdan Popescu, componentul formației SCM Craiova, a vorbit pentru TotalBaschet despre partida pe care echipa sa o joacă azi pe teren propriu, începând de la ora 18:00, împotriva grupării CSU Sibiu, într-un meci restant din cadrul etapei a 20-a din LNBM. Bogdan Popescu a afirmat că, în cazul unei eventuale victorii în disputa cu ardelenii, în mare măsură el și coechipierii săi se pot gândi la play-off.

„Echipa Sibiului este una foarte bună, cu antrenori și jucători foarte buni. Ei au creat o combinație foarte bună de jucători străini plus câțiva români experimentați. Va fi un meci extraordinar de greu. Sezonul acesta CSU Sibiu este una dintre cele mai bune echipe. Aceștia joacă un baschet încântător și din cauza asta sunt și foarte sus în clasament. Pentru noi acest duel este capital pentru că în mare parte, câștigând acest meci, putem aspira la play-off-ul campionatului. Bineînțeles că ne dorim să câștigăm și să arătăm tuturor că suntem o echipă care merită să fie în play-off”, a mărturisit Bogdan Popescu. 

Având un meci mai puțin disputat, acesta cu trupa de pe Cibin, SCM Craiova este la egalitate de puncte, 34 la număr, cu Energia Rovinari, BCM U Pitești și Steaua CSM EximBank, echipe care luptă în continuare pentru un loc în primele 8 echipe ale țării la finele sezonului regulat. Astfel, dacă oltenii vor reuși să se impună azi în fața celor de la Sibiu își vor consolida participarea în play-off.

În turul actualei ediții de campionat, SCM Craiova a pierdut în Sala Transilvania din Sibiu cu 70-82, meci în care Bogdan Popescu a fost cel mai bun jucător al echipei craiovene. Sportivul român și-a trecut în cont 22 de puncte, 7 recuperări, un capac și 2 mingi pierdute, totul pentru un coeficient la eficiență de 23 de unități.

*Foto: Bogdan Dănescu 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Modestie
    Bogdane e bine sa fim modesti si retinuti in declaratii (umili chiar) dar sa nu cadem in extrema cealalta ca devenim penibili!
    Hai sa facem un efort comun si sa ne amintim cum ati pierdut meciurile de la Gaz Metan,Oradea in deplasare,Steaua si U Cluj - acasa!
    Pe ce loc era Craiova cu meciurile astia castigate?.....locul 1!....anul asta nu suntem de locul 1,dar TREBUIE SA MERGETI IN SEMIFINALELE CAMPIONATULUI CU CE LOT AVETI!
    In concluzie,USOR CU MODESTIA.....VREM REZULTATE MAI BUNE DECAT ANUL TRECUT!

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!