Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu: „Va fi o atmosferă demnă de un derby”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.02.2014

Înaintea duelului din „Derby de Oltenia” dintre SCM Craiova și Energia Rovinari, jucătorul echipei gazdă din această confruntare, Bogdan Popescu, a vorbit despre jocul în sine, spunând că partida este una foarte importantă pentru ambele echipe. Meciul dintre cele două formații oltene se va juca în Sala Polivalentă din Craiova, sâmbătă, începând cu ora 18:00.

„Va fi un meci de orgoliu și totodată un joc foarte disputat, având în vedere faptul că între noi și Energia Rovinari există o rivalitate mare. Consider că pentru ambele formații acest meci este unul crucial. În afara acestor lucruri, Craiova și Rovinariul s-au întărit foarte mult în ultimii cinci ani, iar în acest sezon ambele grupări se luptă pentru poziție în primele cinci echipe din Liga Națională. În lotul echipei noastre există o stare de oboseală, dar ne-am obișnuit cu două jucori pe săptămână și nu cred că vom avea probleme din acest punct de vedere în confruntarea de sâmbătă. Cu siguranță va fi o atmosferă demnă de un derby al Olteniei”, a declarat Bogdan Popesc, citat de site-ul ghidsportiv.ro. 

În meciul tur, desfășurat la Târgu Jiu, Energia a trecut cu 85-76 de SCM Craiova, însă Popescu a avut în acel joc una dintre cele mai bune prestații stagionale. Aproximativ 34 de minute a jucat românul în respectivul meci, timp în care a marcat 22 de puncte și a recuperat 7 mingi la panou, cifre la care a adăugat și o pasă decisivă și 4 mingi pierdute, pentru un indice la eficiență de 18 unități. 

Popescu are la activ 16 meciuri în acest sezon în echipa pregătită de Milan Nisic, timp în care a acumulat medii de 14.8 puncte, 6.9 recuperări, 0.9 pase decisive, 1.9 mingi pierdute și 16.5 la eficiență, totul în 28:23 minute petrecute pe parchet. 

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!