Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Popescu a realizat un double-double în victoria cu BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.10.2013

Bogdan Popescu a izbutit un double-double în victoria obținută de SCM U Craiova în prima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. Rezultatul final al acestei partide a fost de 81-68.

Titularizat în angrenajul formației pregătite de Andjelko Mandic, sportivul în vârstă de 35 ani a bifat 30 minute de joc, perioadă în care a totalizat 6/8 la aruncările din acțiune, respectiv 5/9 la linia de pedeapsă pentru un total de 17 puncte. 

El a adăugat 12 recuperări (cinci ofensive), o pasă decisivă și o intercepție cu patru posesii pierdute pentru un coeficient de 21 la eficiență.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Bogdan Popescu
    Si lui,ca si lui Dragusin,le prieste mediul,sunt apreciati si incurajati frenetic si asta se vede in evolutiile lor!

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!