Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Stăncuț, noul transfer al echipei BCM U Pitești

Paul Olar

Paul Olar
03.08.2015

BCM U Pitești a anunțat, în această dimineață, transferul baschetbalistului Bogdan Stăncuț. Bucureșteanul sosește de la BC Timișoara, acolo unde a evoluat în stagiunea precedentă.

Născut în anul 1987, Stăncuț activează pe postul de extremă. El măsoară  198 centimetri și cântărește 98 kilograme, jucând, de-a lungul carierei, și la Farul Constanța sau Concordia Chiajna.

Bogdan are 76 de meciuri în Liga Națională, acolo unde s-a remarcat cu medii de 5.0 puncte, 1.8 recuperări, 0.5 pase decisive și 3.3 la eficiență. De asemenea, Stăncuț a bifat 11 partide în Cupa României.

Până la ora actuală, BCM U a mai bătut palma cu Ronald Ross, Pedja Stamenkovic, Aleksandar Mladenovic, Adrian Tudor și Cătălin Vlaicu.

*Foto: scmpitesti.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    mie imi place de el- l-am vazut la TM si e bataios! la reunire am vazut ca au ramas si tinerii- Chirof, Negut, Alexiu si Caprarescu...sau ma insel?

    cu 8 ani în urmă (03.08.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      negut
      Nu stiu de negut daca a semnat

      cu 8 ani în urmă (03.08.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Re
    Jucator care poate ajuta, jucator de lot, dar tinand cont de transferurile celorlate cluburi, mai avem nevoie de 2 straini pe pozitiile 3-4 foarte buni si daca ar mai veni un roman de valoare chiar ne-am bate la primele locuri, chiar daca pornim cu -3!

    cu 8 ani în urmă (03.08.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      Vasile Stefan

      Ar fi un roman bun, nu stiu de ce nu l-a semnat nimeni

      cu 8 ani în urmă (04.08.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    lot
    Romani cam astia sunt...deci ar trebui straini pe poz 3 si 4 cam de valoarea lui ross si mladenovic si inca un 5 probabil de valoare mai scazuta.

    cu 8 ani în urmă (03.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!