Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojan Popovic: “Am obținut un rezultat realistic cu ceea ce s-a întâmplat pe parchet”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.02.2014

Bojan Popovic, conducătorul de joc înregimentat de CSU Asesoft Ploiești în acestă iarnă a vorbit despre victoria cu Gaz Metan Mediaș, partidă în care a petrecut 37 de minute pe parchet. Sârbul a declarat:

„Știam că va fi un meci dificil, am jucat un meci acum două zile chiar dacă nu a fost în fața unei echipe foarte bune, dar un joc este un joc. Cred că ne-am antrenat și ne-am preagătit bine pentru acest meci și în final am obținut un rezultat realistic cu ceea ce s-a întâmplat pe parchet.”

Întrebat cum se simte la Ploiești fostul jucător din Euroligă a concluzionat:

„Este bine, sunt deja aici de aproape o lună și mă simt bine. Ca în orice loc sunt lucru frumoase și lucruri mai puțin frumoase dar sunt jucător profesionist, joc deja de 8 ani în afara țării mele și pentru mine nu este greu să mă acomodez.”

Popovic a egalat recordul stagional la pase decisive din LNBM, în meciul cu Concordia Chiajna. Despre acest lucru jucătorul sârb ne-a spus următoarele:

„Colegii m-au felicitat. Acesta este și recordul meu personal la pase decisive. Probabil aceasta nu este cea mai reală situație, după cum am mai spus nu am jucat în fața unei echipe nu foarte puternice, o echipă tânără fără experiență dar a fost bine.”

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!