Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojan Popovic: “Sper ca mâine să fie un joc diferit”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.05.2014

Bojan Popovic, fundașul celor de la CSU Asesoft Ploiești a oferit o declarație pentru Total Baschet după prima partidă din semifinale. Echipa sa a fost răpusă pe teren propriu e U Mobitelco Cluj. Jucătorul sârb a evidențiat jocul excelent prestat de clujenii din spatele semicercului de la 3 puncte dar spune că și echipa s-a se putea apăra mult mai bine. Fostul câștigător al ULEB Cup (actuala EuroCup) sper ca echipa sa să aibe forța de a reveni:

„Au avut o seară excelentă, au aruncat foarte bine de la 3 puncte și este foarte greu să joci în fața unei asemenea echipe dar în unele cazuri noi le-am permis să arunce așa, din poziții deschise iar de aceea am pierdut.

Sunt dezamăgit după fiecare înfrângere dar acum suntem în playoff nu este la fel ca și în cupă deci încă avem șansele noastre. Ei ne-au învins azi acasă dar asta nu înseamnă nimic încă trebuie să câștige de trei ori pentru a trece mai departe. Eu sper ca mâine să revenim la forma noastră.”

Popovic a vorbit atât despre jocul din această seară dar și despre ce ar trebui ca echipa sa să schimbe pentru a câștiga meciul 2:

„Cum spuneam și noi i-am lăsat de multe ori să arunce din poziții deschise, pot repeta dar de cele mai multe ori poți juca așa pentru o singură dată în sezon. Sper ca mâine să fie un joc diferit față de cel de astăzi, noi am avut procentaje bune astăzi, ei și mai bune, a fost un meci plăcut de vizionat pentru spectatori dar mâine trebuie să ne apărăm mai bine pentru a-i opri din a marca de la 3 puncte.”

Întrebat și despre prestațiile colegilor săi, Bojan Popovic concluzionat extrem de diplomat:

„În meciuri sunt jucători care au o zi bună, alții o zi mai puțin bună, jucători care se chinuie, care nu pot marca dar nu cred că trebuie blamat un singur jucător pentru un meci pierdut. Sigur vom vorbi mâine, avem nevoie de mai mulți jucători care să fie implicați în fiecare segment al jocului. Am avut câțiva jucători care nu au jucat tot meciul la nivelul lor cu care ne-au obișnuit dar mâine este un meci în care au posibilitatea de a schimba acest fapt.”

foto: Răzvan Păsărică

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda
    sa fie diferit, dar sa castige tot Clujul!
    muhahahahahaha!!!

    cu 9 ani în urmă (13.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    si
    noi speram sa nu fie cum zici tu!

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    altfel
    Si va fi cu totul altfel. Vor fi prezenti Ciulin + Fabiana.
    Prietenul la nevoie se cunoaste.
    Bafta U!

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    bafta
    Cum au jucat, cum n-au jucat(burlacu-0 puncte),sa nu uitam ca au inscris 89 p.E clar ca povestea frumoasa(de povestit nepotilor) cu 21 de 3 nu se mai poate repeta.Asa ca astazi trebuie sa munceasca dublu(daca mai pot).Eu zic ca se poate!Una peste alta,echipa asta,mi-a produs anul asta 3 bucurii imense:cand i-am batut in sala Transilvania,cand au avut 0 din 23 de 3 p.cu Rovinari si aseara.As vrea s-o tina tot asa! BAFTA U!!

    cu 9 ani în urmă (14.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!