Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojan Popovic a egalat recordul stagional de pase decisive

Marius Petri

Marius Petri
08.02.2014

Bojan Popovic, coordonatorul de joc al echipei CSU Asesoft Ploiești, a reușit o performanță remarcabilă în partida disputată pe terenul celor de la Concordia Chiajna. Jucătorul sârb a reușit 14 pase decisive, egalând recordul stabilit de Branko Cuic în etapa a IX-a din acest sezon al Ligii Naționale.

Meciul din această seară a fost al doilea din Liga Națională pentru Popovic, care a bifat cea mai bună linie statistică de până acum în maieul Asesoftului. În cele aproximativ 35 de minute în care a fost utilizat, sârbul a marcat doar 6 puncte, prin două aruncări din afara semicercului, din 4 încercări. Acesta a mai contribuit prin 5 recuperări și 3 mingi câștigate, însă a acumulat și 3 greșeli personale și 3 posesii pierdute. Per total, coordonatorul de joc  venit de la Lukoil Academic Sofia a reușit o prestație foarte folositoare pentru echipa sa, terminând meciul cu 23 de unități la capitolul eficiență.

Această evoluție a facilitat drumul spre victorie al echipei lui Vladimir Arnautovic în partida cu Concordia Chiajna, încheiată cu scorul de 97-45. Astfel, CSU Ploiești ajunge la 12 victorii în această ediție a Ligii Naționale, urmând să înfrunte duminică formația CS Gaz Metan Mediaș. 

*foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!