Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojovic și Sarovic se confruntă cu accidentări înaintea partidei cu BC Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
27.03.2014

Conform site-ului oficial al clubului CSU Atlassib Sibiu, doi dintre jucătorii de bază din rotația echipei au fost forțați să renunțe la antrenamente în săptămâna premergătoare a meciului de la Tîrgu Mureș.

Robert Sarovic are probleme la picior, acolo unde a suferit o contuzie și este suspect de o contractură musculară puternică, iar Milos Bojovic, în urma unei lovituri în figură, suferită la meciul cu CSU Ploiești, are trei copci în buză.

Cei doi jucători nu au participat la antrenamente din cauza durerii. Astfel, chiar dacă cei doi vor evolua în etapa a 25-a, sunt șanse mari ca ei să nu fie în formă maximă.

CSU Sibiu se va deplasa în acest sfârșit de săptămână la Tîrgu Mureș, pentru meciul cu BC Mureș, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, și va fi transmis în direct pe DigiSport.

Sursa: csusibiu.ro

Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!