Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bojovic a marcat aproape jumătate din punctele lui CSU Sibiu ȋn eșecul de la Târgu Jiu

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
24.11.2014

CSU Sibiu a pierdut fără drept de apel ȋn fața formației CS Energia Târgu Jiu, scor 69-53. Nimic nu a a funcționat ȋn jocul "galben-albaștrilor", care s-au văzut conduși de la un capăt la altul.

Ȋntr-o partidă extrem de săracă a sibienilor pe faza ofensivă, ȋn care au marcat doar 53 de puncte, Milos Bojovic a fost cel care a mai ținut ȋn viață Sibiul. Acesta a ȋnscris aproape jumătate din punctele trupei antrenate de Miodrag Perisic, punctând de 23 de ori. Sârbul a fost cel mai bun om al formației CSU Sibiu, ȋntr-un meci ȋn care mecanismul ofensiv al "galben-albaștrilor" a fost la pământ.

Pe lângă cele 23 de puncte (6/12 de două puncte, 1/5 de trei puncte, 8/9 de la libere), jucătorul a fost aproape de double-double, după ce a terminat meciul și cu 9 recuperări, totul pentru un indice de 25 de unități.

Următorul marcator al lui CSU Sibiu a fost LeVar Seals, care a contabilizat doar șapte puncte. Astfel putem ȋnțelege mai bine nivelul la care s-a prezentat echipa sibiană ȋn partida cu CS Energia Târgu Jiu.

*Foto: Silvana Armat / www.turnulsfatului.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    bun
    Adevarat articolul, dar este cam individualist sarbul, joaca mai mult pentru el decat pentru echipa.

    cu 9 ani în urmă (25.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!