Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Boris Lalovic: "Îi așteptăm pe fani în număr mare la sală"

Paul Olar

Paul Olar
21.03.2014

"U"-BT Mobitelco înfruntă sâmbătă, 22 martie, pe BC Mureș într-o dispută ce poate conta enorm în lupta pentru PlayOff, după cum afirmă și Boris Lalovic. Pivotul ex-iugoslav a identificat principalele arme ale mureșenilor, "Lale" așteptându-se la o confruntare dificilă.

"Este un meci important atât pentru noi, cât și pentru ei. Muresul este o echipă experimentă cu jucători buni, ca Martinic, Ivanovic, Mladenovic. Cu siguranță vor veni la Cluj pentru a încerca să ne învingă. Am muncit bine în această săptămâna, ne-am pregătit bine și dacă vrem să rămânem între primele patru echipe înainte de play-off, atunci trebuie să câștigăm sâmbătă. Îi așteptăm pe fani în număr mare la sală, să ne încurajeze la fel cum au făcut-o la meciul cu Ploiești." A declarat Boris, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!