Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Boris Lalovic:„Cred că defensiva a făcut diferența în această seară”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2015

CSU Sibiu a câștigat derby-ul județean cu Gaz Metan Mediaș. La finalul partidei, Boris Lalovic a oferit o declarație pentru Total Baschet în care a vorbit despre cea de a 6-a victorie a galben-albaștrilor din acest sezon. Pivotul muntenegrean se aștepta la un meci mai dificil la Mediaș și își dorește ca echipa sa să repete figura și în etapa viitoare:

„O victorie foarte importantă, în special datorită faptului că ne doream să continuăm șirul succeselor. Ne așteptam la un meci greu, dar am jucat foarte bine în această seară, în special în apărare și am reușit să închidem meciul după trei sferturi. Este foarte bine pentru noi și sperăm să continuăm la fel și în meciul următor, cu Dinamo.”

Jocul defensiv al sibienilor a făcut diferența la Mediaș, în opinia lui Boris Lalovic:

„Cred că defensiva a făcut diferența în această seară. După cum ați văzut, ei au înscris mai puțin de 50 de puncte în trei sferturi și asta a fost cheia, mai ales că ei sunt o echipă foarte ofensivă, dar jocul nostru defensiv nu le-a permis să marcheze mult, iar acest lucru a fost crucial în acest joc.”

În final, Boris Lalovic le-a mulțumit fanilor sibieni, cei care au dominat fondul sonor pe durata întregului meci dintre Gaz Metan și CSU Sibiu:

„Suporterii noștri au creat o atmosferă incredibilă, iar pe această cale vreau să le mulțumesc deoarece ne susțin tot timp și nu au venit doar aici, ci și la Galați. Ei sunt al 6-lea nostru jucător.”

foto: sibiu100.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!