Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Boris Lalovic: "Dacă echipa joacă așa cum știe, atunci nu vor fi mari probleme"

Paul Olar

Paul Olar
15.03.2014

Sala Sporturilor "Horia Demian" va fi gazda derby-ului cu numărul 48 dintre "U"-BT Mobitelco și CSU Ploiești. În ciuda eșecului usturător din etapa precedentă, clujenii sunt hotărâți să facă uitată prestația de pe Bega și să răpună în sfârșit sperietoarea numită Asesoft.

Boris Lalovic spune că ardelenii nu îi subestimează pe prahoveni, muntenegreanul fiind sigur de succesul formației sale în cazul unei prestații fără greșeală.

Boris, seria de opt victorii consecutive a luat sfârșit la Timișoara...

Nu am intrat bine în meciul de la Timișoara, nu am jucat așa cum ne-am fi dorit, ei folosind acest lucru în favoarea lor. După orice înfrângere sentimentul nu este foarte plăcut, dar trebuie să fim concentrați în continuare în campionat. Aveam meciuri foarte importante de jucat până la finalul sezonului regulat, iar acum ne concentrăm pe meciul are urmează și apoi pe celelalte.

Lupta este destul de încinsă în clasament. Aveți emoții pe final de stagiune?

Nu este niciun motiv să avem emoții, urmează două meciuri acasă, în fața fanilor și nu vrem să dăm niciunei echipe oportunitatea să ne ia avantajul terenului propriu. Totul depinde doar de noi pentru a termina returul de campionat așa cum ne dorim.

Te-ai remarcat cu procentaje foarte bune de la trei puncte în ultimele meciuri. Ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Nu este ceva nou, poate că nu am arătat de la începutul sezonului că pot arunca de la tei puncte, dar în ultimele partide am profitat de oportunitatea pe care mi-au oferit-o colegii. Sper să ajut echipa în continuare și cu aruncările de trei puncte, însă nu acest aspect este cel mai important. Eu îmi doresc să joc mai bine de la meci la meci.

Cum ți se pare echipa odată cu transferul lui Lawrence Westbrook?

Este bine deoarece avem mai mulți jucători la rotație, sezonul este lung și ne așteaptă meciuri grele mai ales în play-off.

Ce ne poți spune despre confruntarea cu CSU Ploiești?

Sunt concentrat pe ceea ce am de făcut și știu că dacă echipa joacă așa cum știe, atunci nu vor fi mari probleme. Îi respectăm pe Ploieșteni, dar asta nu înseamnă că nu intrăm pe teren pentru a câștiga  meciul.

Ce părere ai despre Gerald Lee, adversarul tău direct?

Am jucat împotriva lui Gerald Lee în turul de campionat. Din ceea ce am văzut până acum are un sezon foarte bun, dar nu mă gândesc foarte mult la adversarul meu direct.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!