Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Boris Lalovic: „Suntem pregătiți și nu le vom da șansa să ne ia prin surprindere”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
12.04.2017


Jucătorul lui CSU Sibiu, Boris Lalovic a oferit un mini-interviu pentru Total Baschet înainte de startul sferturilor de finală ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. Muntenegreanul din lotul lui CSU Sibiu vorbește despre confruntarea cu BC Mureș, dar și despre aportul suporterilor sibieni.

Astăzi începe play-off-ul pentru CSU Sibiu. Cum vezi confruntarea cu BC Mureș?

Așa este! Miercuri începe o nouă etapă pentru noi, primul tur al play-off-ului. Pentru asta ne-am pregătit până acum, meci de meci, și acesta a fost obiectivul nostru în acest sezon.

Locul al doilea în clasament asigură formației tale statutul de favorită în această serie. Crezi, totuși, că adversarii vă pot pune probleme serioase?

Începem seria play-off-ului cu Mureșul, o echipă foarte bună, experimentată, care joacă baschet de calitate și care poate pune probleme oricărei echipe din campionat. Însă noi suntem pregătiți și nu le vom da șansa să ne ia prin surprindere.

Cum a fost pentru voi să terminați sezonul regulat pe locul al doilea?

E un sentiment nemaipomenit. Am arătat tuturor ce înseamnă spiritul de echipă și că merităm clasarea pe locul al doilea.

Cum crezi că va fi atmosfera în sală la aceste două meciuri de pe teren propriu?

De-a lungul întregului sezon, suporterii noștri au fost parte a spiritului CSU și ne-au împins de la spate meci de meci. Așadar, mă aștept ca în play-off sala să fie umplută până la refuz.

Partida dintre BC CSU Sibiu și BC Mureș Tg. Mureș se joacă de la ora ora 18, la Sala Transilvania, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Exemplu
    Un adevarat exemplu de daruire si seriozitate, un sportiv adevarat HAI CSU !!!!!!!

    cu 6 ani în urmă (12.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!