Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Boris Lalovic, cel mai eficient jucător al lui "U" împotriva Stelei

Paul Olar

Paul Olar
17.12.2013

Boris Lalovic s-a revanșat luni seara pentru prestațiile modeste din ultimele două etape, centrul ex-iugoslav punând din plin umărul la succesul lui "U" în fața Stelei, scor 79-74.

În 25 de minute petrecute pe parchet, baschetbalistul de 32 de ani a avut 5/6 din interiorul semicercului și 8/9 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 18 puncte. Totodată, Boris a cules 6 mingi de sub panou și a pasat o singură dată decisiv, iar statisticile sale au format un indice al eficienței de 22.

În actuala stagiune, cel alintat "Lale" are medii de 8.2 puncte, 4.2 recuperări și 0.5 pase decisive. Acesta se află la prima experiență în țara noastră.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!