Stiri

Boston Celtics continuă seria de invincibilitate, după o victorie dramatică în Dallas (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
21.11.2017

boston celtics kyrie irving

Boston Celtics continuă seria de invincibilitate din acest debut de sezon regulat. Elevii lui Brad Stevens au ajuns la a 16-a victorie consecutivă după ce au reușit să treacă de Dallas Mavericks după un meci dramatic, scor 110-102, după prelungiri.

Boston Celtics au dominat prima repriză și au avut chiar și un avantaj de 15 puncte în sfertul al doilea. Cu toate acestea, au intrat la pauză cu doar 4 puncte avans, scor 53-49. Dallas a trecut în față iar gazdele au avut 12 puncte în fața la începutul sfertului al patrulea. Atunci Celtics s-au raliat și au reușit, grație în special lui Kyrie Irving, să revină în meci. Boston a egalat la 96 după un alley oop între Kyrie și Jayson Tatum și au împins meciul în overtime. Acolo, oaspeții nu le-au dat celor de la Dallas nicio șansă și s-au impus în cele din urmă, scor 110-102.

Kyrie Irving a avut un meci senzațional și a reușit 47 de puncte și 6 pase decisive. El a fost secondat de Jaylen Brown, cu 22 de pct și 9 rec, și de Jayson Tatum, 15 pct și 9 rec. De partea cealaltă Harrison Barnes a strâns 31 de pct și 6 rec, Wesley Matthews 18 pct și veteranul Dirk Nowitzki un double double cu 14 pct și 12 recuperări.

A fost a 16-a victorie consecutivă pentru Celtics, care ajunge la un palmares de 16-2. De partea cealaltă Dallas este pe ultimul loc în Vest, cu 3 victorii și 15 înfrângeri.

*foto: celticsblog.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!