Stiri

Boston Celtics participă la NBA Global Games. Partidele vor fi transmite pe Dolce Sport

Paul Olar

Paul Olar
06.10.2015

Boston Celtics, cea mai galonată echipă de baschet a planetei, participă, în aceste zile, la turneul intitulat NBA Global Games. Formația pregătită de Brad Stevens se află încă de sâmbătă în Italia, acolo unde va disputa primul amical.

Celtics va da piept deseară cu Olimpia Milano, într-o partidă transmisă în direct de postul Dolce Sport 1. Confruntarea demarează la ora 21:30.

Ulterior, mai exact joi, 8 octombrie, Boston se duelează cu Real Madrid, la Barclaycard Center. Disputa va fi pe Dolce Sport 2, cu începere de la ora 22:00.

*Foto: nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate