Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Botond Lászlófy: „Trebuie să uităm repede acest meci”

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
02.04.2013

Antrenorul echipei Perla Harghitei Miercurea Ciuc, desfiinţată la Tg. Mureş cu scorul de 112:54, Botond Lászlófy, a venit abătut la conferinţa de presă de după meci.

La un asemenea scor nu am ce comenta, decât să felicit BC Mureş. S-a văzut că există motivaţii diferite între cele două echipe. Fără să caut scuze, cred că jucătorii mei erau cu gândul deja la play-out, şi nu s-au putut deloc concentra, cel mult un sfert şi jumătate am jucat ceva.

Acum n-avem decât să uităm foarte repede acest meci, şi avem două săptămâni să pregătim seria cu Sibiul. Pentru a ne salva de la retrogradare, trebuie să câştigăm trei meciuri într-o serie. Eu sper că ne putem menţine în prima ligă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!