Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Botond Laszlofy: ”Având în vedere bugetul, consider reușită campania de transferuri”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
27.09.2012

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc se află în fața unui nou sezon pe prima scenă a baschetului românesc. Ciucanii deschid stagiunea vineri, cu partidele din Cupa României, din seria a II-a.

Înaintea startului official în competiție, TotalBaschet.ro a luat legătura cu Botond Laszlofy, antrenorul principal al echipei. Tehnicianul a vorbit despre campanile de transferuri din intersezon și despre obiectivele din noua stagiune.

Cum caracterizați campania de transferuri din această vară?
Având în vedere bugetul mic pe care îl avem față de celelalte echipe, consider campania de transferuri reușită. Sper ca în scurt timp să formăm un colectiv bun cu jucătorii cooptați în lot pentru sezonul acesta.

Din meciurile de verificare pe care le-ați disputat până acum, ce concluzii ați reușit să trageți? Sunteți multumit de nivelul de pregătire atins de echipă?
Având o echipă complet nouă, am avut și avem în continuare multă muncă de făcut  pentru a fi o echipă competitivă, dar meciurile de pregătire mi-au dat speranțe că putem avea un sezon mai bun.  Jucătorii au ajuns la un nivel de pregătire destul de bun, sunt și puțin obositi, dar dornici să facă efort maxim la fiecare antrenament și capabili să progreseze saptamână de săptămână.

Ce partide de verificare intenționați să mai jucați până la debutul sezonului regulat?
Nu mai preconizăm nici o partidă de verificare până la startul sezonului. După meciurile din Cupa Romaniei încercăm deja să ne concentrăm la prima etapă din campionat contra CSM București.

Ce obiectiv aveti pentru sezonul următor al campionatului național? Dar pentru Cupa României?
Să câștigăm cât mai multe meciuri, să ne clasăm cât mai sus în clasamentul final și să ne bucurăm fanii cu un sezon reușit.

Ce șanse credeți că are echipa dumneavoastra de a se califica în sferturile Cupei României? Pe cine considerați cel mai dificil adversar din serie?
Într-o astfel de desfășurare orice rezultat este posibil. După părerea mea e greu pentru oricare dintre echipe să obțină trei victorii la rând. Cine poate să se concentreze și să recupereze jucatorii la o forma fizica bună în scurt timp va avea câștig de cauză.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!