Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bozo Djurasovic: "Nu a fost uşor să câştigăm"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.10.2013

Djurasovic

Bozo Djurasovic a vorbit despre victoria Stelei înregistrată cu BC Timba Timişoara.

Cred că acest prim joc a fost important pentru noi, pentru că este foarte bine să debutăm în campionat cu o victorie. Nu a fost uşor să câştigăm, deoarece Timba a jucat rapid, fară multe scheme. Ei au aruncat foarte mult la coş. Noi am deschis bine jocul şi cred că am avut şi o apărare destul de bună. După asta, a fost uşor să controlăm şi să câştigăm meciul. 

Baschetbalistul ex-iugoslav a ţinut să le mulţumească colegilor pentru sprijinul acordat în integrarea lui în cadrul echipei.

Vreau să îmi felicit echipa, şi vreau să le mulţumesc colegilor mei, pentru că am ajuns aici cu o săptămână în urmă şi m-au ajutat să mă integrez cât de mult posibil.

La debutul său în Liga Naţională de Baschet masculin, Djurasovic a totalizat 14 puncte şi 6 recuperări.

foto: Steaua CSM EximBank (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!