Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Johnson: "Nu pun eșecurile pe seama arbitrajului. Am avut o șansă să câștigăm"

Paul Olar

Paul Olar
06.05.2014

Înfrânți vineri și sâmbătă la Cluj-Napoca, sibienii sunt hotărâți să își răpună rivala și să meargă în semifinale. CSU înfruntă miercuri pe "U"-BT Mobitelco, Brandon Johnson așteptându-se la un duel aprig.

Americanul a acordat un interviu site-ului Total Baschet, cu ocazia căruia a făcut o promisiune fanilor, spunând că "vulturii" se vor strădui să obțină o victorie.

Cum prefațezi încleștarea decisivă de miercuri?

Meciul cinci va fi grozav pentru că ambele formații trag din greu și joacă agresiv. Întâlnirea va decide care echipă continuă în sezon, respectiv care se oprește aici.

Cât de greu ați digerat eșecurile de la Cluj-Napoca?

Partida a treia nu a fost atât de dificilă din punctul de vedere precizat, deoarece meciul a fost strâns, clujenii impunându-se pe final. În schimb, disputa de sâmbătă a fost foarte grea, am avut un avantaj liniștitor la pauză. Dacă jucam puțin mai inteligent, seria era terminată, dar li s-a întâmplat clujenilor la Sibiu, ni s-a întâmplat și nouă pe terenul lor. Ambele formații au irosit șansa de a câștiga. Echipa noastră nu a fost prea fericită la finalul ultimei partide, însă trebuie să ne grupăm și să ne concentrăm la decisivul de mâine.

Evoluțiile tale se află pe pantă descendentă. Cum ți-ai caracteriza prestațiile?

Cred că am jucat energic și mai agresiv decât în alte meciuri. Puteam totuși să joc mai bine.

Finalul ultimei confruntări a fost tensionat, în sensul că tabăra voastră a acuzat vehement arbitrajul. Te temi să nu se repete istoria și miercuri?

Eu nu pun eșecurile pe seama arbitrajului. Am avut o șansă să câștigăm și i-am lăsat pe arbitri să devină un factor. Când este un meci strâns, echipa gazdă va beneficia întotdeauna de hotărâri favorabile. Am considerat că a fost fault la ultima fază, dar nu s-a fluierat, așa că trebuie să mergem înainte.

Suporterii sibieni au epuizat încă de ieri biletele disponibile. Ce mesaj le transmiți?

Mulțumim pentru susținere, apreciem sprijinul și energia ce ne-o oferiți. Echipa va da totul în meciul cinci.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!