Stiri Cupa României Masculin

Brandon Johnson: „Progresăm în fiecare zi”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
26.09.2014

CSU Atlassib Sibiu își măsoară astăzi forțele cu CSM-U Oradea, într-o dispută din prima manșă a Cupei României. Chiar dacă este prima apariție oficială a “vulturilor”, Brandon Johnson nu vede nimic special în deplasarea pe malul Crișului Repede.

Americanul se așteaptă, totuși, la o dispută crâncenă, însă panta ascendentă pe care se află trupa lui Miodrag Perisic îi dă speranțe.

„Cred că progresăm în fiecare zi. Este un proces normal atunci când ai mulți jucători noi. Meciul cu Oradea este la fel ca oricare altul, nu avem o abordare diferită. Avem jucători buni care vor lua partidele pe rând și vom vedea unde ne situăm la finalul sezonului”, a declarat fundașul pentru Total Baschet.

Confruntarea dintre CSM-U Oradea și CSU Atlassib Sibiu are loc în această seară, cu începere de la ora 20:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    ora 20:00?
    Pe digi ora de incepere e 18:00.

    cu 9 ani în urmă (26.09.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    ora 20:00?
    Acum am vazut pe digisport.ro in sectiunea "programe" meciul este televizat de la ora 20:00 si in sectiunea "toate scorurile" de la ora 18:00.

    cu 9 ani în urmă (26.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!