Stiri Cupa României Masculin

Brandon Johnson: ,,Sunt sigur că suntem pregătiți”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
04.01.2015

Cu o zi înaintea meciului cu Energia Rovinari din cadrul Cupei României, Brandon Johnson, fundaşul echipei CSU Sibiu a declarat că atât el, cât şi echipa sa sunt pregătiţi şi vor să obţină calificarea, cu toate că va fi o misiune grea.

,,Următorul meci cu Rovinari va fi dificil. În campionat, când am jucat cu ei, am pierdut la 20 de puncte. Nu am jucat prea bine, dar ei au o echipă bună și vor juca puternic, așa cum fac mereu. Ca și celelalte meciuri din campionat, va fi un meci greu și va fi dificil să-l câștigi, dar ne-am antrenat intens și sunt sigur că suntem pregătiți.

În urmă cu câteva zile ne-am întors în sală, la antrenamente, și am muncit din greu, după zilele din pauza de Crăciun și suntem gata să ne întoarcem la muncă. Toată lumea a mers acasă, și-a vizitat familiile, și-a relaxat mintea, au uitat de baschet câteva zile. Acum ne-am întors pregătiți pentru partea a doua a campionatului. Rovinari este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, relaţii bune de joc, joacă puternic și acționează bine în atac. Va fi dificil, dar mergem acolo să jucăm cât de bine putem, să acționăm și să ne facem schemele.”

Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!