Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Johnson: „Vor veni aici cu gândul la revanșă”

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
27.02.2015

Coordonatorul de joc al lui CSU Atlassib Sibiu, Brandon Johnson, este conștient că jucătorii lui CS Energia Târgu Jiu vor veni la Sibiu cu gândul de a-și lua revanșa. CSU Atlassib Sibiu a eliminat-o pe CS Energia Târgu Jiu din Cupa României, la capătul unei "duble" ȋn care gorjenii au acuzat vehement arbitrajul.

„Mă aștept la un meci greu, un meci dificil. Am jucat până acum de trei ori cu ei, ne-au învins de două ori, odată am câștigat noi. Cred că sunt o echipă bună, dar și noi suntem buni, și cred că va fi un meci echilibrat. Cel mai probabil vor veni aici încercând să își ia revanșa, după ce au pierdut în ultimul meci cu noi calificarea în Final Four-ul Cupei României. Probabil au avut impresia că au fost dezavantajați și e normal ca, după ce pierzi un meci cu o echipă, să îți dorești să îți iei revanșa”, a spus Brandon Johnson.

De asemenea, americanul a ținut să le transmită suporterilor, ȋncă o dată, toată aprecierea sa. „Așa este în sport, când câștigăm, toată lumea e fericită, iar cândpierdem lumea e mai furioasă. Ca jucător al CSU, apreciez mult sprijinul fanilor și, chiar dacă am pierdut câteva meciuri, sper să continue să vină la sală să ne susțină și să ne dea energia de care avem nevoie,pentru a putea continua să luptăm”, a mai spus Brandon Johnson.

 CSU Sibiu - CS Energia Târgu Jiu va avea loc mâine, ȋncepând cu ora 17:00, ȋn Sala "Transilvania" din Sibiu.

*Foto: turnulsfatului.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    Impresia
    Cum poti spune ca: "Probabil au avut impresia ca au fost dezavantajati"? Pai nu isi are rostul, in aceasta fraza, nici cuvintul "probabil" si nici "impresie". Tin sa-i reamintesc lui Jonson ca in urma acelui meci cei trei eroi principali au fost suspendati trei etape. Si nu CSU a depus memoriu impotriva lor, din cate imi aduc aminte.

    Dar, cu riscul de a ma tot repeta, avem noi cei din Tg.Jiu ceva cu arbitrii, ca ei saracii sunt neprihaniti.

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    Erata
    6 etape nu 3

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!