Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brandon Randolph este primul jucător transferat de SCM Timișoara în această vară

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.07.2018

SCM Timișoara a anunțat transferul lui Brandon Randolph. Americanul are 23 de ani și a evoluat până acum în NCAA. Fundașul a absolvit la Utah Valley, după ce a început la Xavier Musketeers și a avut un an de pauză, impus de regulament.

Clubul de pe Bega negociază și cu câțiva dintre jucătorii pe care i-a avut sub contract pentru sezonul recent încheiat. După ce s-a anunțat oficial numirea noului antrenor, Miodrag Perisic, alb-violeții au anunțat și primul transfer al sezonului.

Brandon Randolph este noul jucător al celor de la SCM Timișoara. Fundașul de 1,88 are la activ 124 de meciuri în NCAA. În perioada 2013-2015 a jucat pentru Xavier, în conferința Big East. Atunci a avut doar 6 apariții în primul cinci și a urmat transferul la Utah Valley, în Western Athletic Conference. A trebuit să stea pe tușă un sezon, după cum o cere regulamentul de transferuri.

A strâns cele 124 de meciuri în cele patru sezoane, cu medii de 6.76 puncte, 2.98 recuperări și 2.85 pase decisive. În ultimul sezon cu Utah Valley a fost titular în toate cele 33 de partide pe care le-a jucat. A reușit 10.94 puncte/meci și a totalizat 1068 de minute. A adăugat 3.9 recuperări și 4.6 pase decisive.

*foto: bc-tm.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Încă un amărât care crede că o dat norocul peste el că a semnat în Europa, când colo se va trezi în România lui Tritoiu...

    cu 5 ani în urmă (29.07.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Sa nu exageram!
      Felicit Tomisoare pentru mutare. Din ce am vazut este un jucator bun. Sper sa fie util echipei. Mai mult ma bucur ca Timisoara a trecut peste pasa proasta si incearca sa formeze o echipa competitiva. gyke iti aduc aminte ca o echipa precum KORMED cu multi debutanti americanI A REUSIT SA ELIMINE STEAUA O ECHIPA CU MULTI BASCHETBALISTI EXPERIMENTATI.

      cu 5 ani în urmă (29.07.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Explicație
      Nu am vrut sub nici o formă să spun că jucătorul american nu are valoare. Termenul "amărât" l-am folosit pentru a evidenția "norocul" care a dat peste el semnând cu Timișoara, o echipă care de ani buni își bate joc de competiție, promițând salarii pe care nu le va mai plăti niciodată. Sper să nu-l văd sezonul viitor pe Tritoiu prin sala Transilvania, deși tare mi-e teamă că FRB va încălca din nou propriile reguli.

      cu 5 ani în urmă (29.07.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!