Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brankica Hadzovic: „Îmi place foarte mult echipa din acest sezon. Antrenorul chiar m-a surprins”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.11.2018

FCC ICIM Arad a încheiat turul primei faze a campionatului cu un bilanț de 2 victorii și 3 înfrângeri. Echipa a coborât pe penultimul loc în clasament după ce a avut meciul din ultima etapă amânat. Căpitanul arădencelor, Brankica Hadzovic, ne-a oferit o scurtă declarație despre prima parte a sezonului.

„Până acum pot să spun că a fost un sezon bun. Am pierdut ceea ce se aștepta să pierdem, am câștigat ce trebuia să câștigăm, poate am făcut doar acea greșeală, cu Brașovul, dar a fost doar un meci. Echipa este foarte bună, fetele sunt foarte bune și ca și caracter. Când pui toate astea împreună, îmi place foarte mult echipa din acest sezon”, ne-a declarat Brankica Hadzovic.

Aceasta este cea mai bună marcatoare a formației de pe Mureș în startul acestei ediții de campionat, cu o medie de 16,6 puncte/meci. Fundașul de 37 de ani este liderul echipei și la assist-uri, cu o medie de 4,6 pase decisive. În cele 5 partide din campionat a petrecut pe teren 36:01 minute/meci și mai are 5,2 recuperări, 3,6 mingi pierdute și 1,2 intercepții, pentru +12 eficiență medie. Brankica Hadzovic are momentan cea mai bună medie de puncte în campionatul românesc, în care joacă din 2015.

Căpitanul galben-albastrelor a vorbit despre nivelul acestei ediții de campionat.

„Nu știu prea multe despre a doua grupă, dar prima grupă este destul de strânsă, oricine poate surprinde pe oricine. Fiecare joc pe care l-am câștigat a fost greu de câștigat, iar fiecare meci pe care l-am pierdut nu l-am cedat ușor, chiar și cu Sepsi și Satu Mare, care sunt cele mai bune echipe aici, așa că este interesant. Nivelul este bun, nu este o mare diferență între acest sezon și precedentele. Este interesant și face sezonul mai bun”, a adăugat Hadzovic.

Sârboaica a vorbit și despre regula cu 2 românce în teren pe toată durata partidei și l-a lăudat pe antrenorul Miljan Medvedj.

„Este ok pentru jucătoarele românce. Dacă pui echipa în sistem nu simți asta. Dacă antrenorul știe să facă sistemul pentru echipă, așa am jucat bine, așa că nu mă plâng de regulă. Antrenorul chiar m-a surprins. Este bun, este bun cu noi, mai ales că a trecut de la antrenor secund la antrenor principal în acest an. A făcut într-adevăr o treabă foarte bună cu fetele și în teren și în afara lui. Sunt mulțumită cu el”, a mai spus căpitanul arădencelor.

FCC ICIM Arad nu a avut sala disponibilă pentru jocul din prima etapă a returului, cu CSM Satu Mare, care a fost amânat pentru 11 decembrie. Galben-albastrele reiau sâmbătă seria meciurilor oficiale, după aproximativ trei săptămâni de la precedenta partidă. În această perioadă a fost și pauza pentru naționale, dar s-au disputat și primele turnee din Cupa României 3x3, astfel că formația de pe Mureș a avut probleme de efectiv. Arădencele vor juca în deplasare cu campioana ACS Sepsi SIC sâmbătă, de la ora 19:00. În tur alb-verzile s-au impus cu 68-58.

„O să fie un meci interesant la Sepsi, aici am pierdut doar la 10 puncte. Am avut aceste probleme pentru că a fost pauza. Am fost doar 4 fete la antrenamente și asta ar putea să ne pună unele probleme, dar vom încerca tot posibilul, la fel cum am făcut până acum”.

*foto: Sport Pictures Brașov flickr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!