Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brankica Hadzovic: „Am fost concentrate. Nu ne-a păsat atât de mult de rezultatele din spatele nostru”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.02.2018

Formația arădeană s-a impus cu 83-53 în meciul care a încheiat sezonul regulat. Galben-albastrele știau înainte de startul partidei rezultatul de la Cluj și că vor juca în grupa 6-9 în faza următoare a campionatului.

„Meciul a fost foarte bun. Am fost concentrate. Nu ne-a păsat atât de mult de rezultatele din spatele nostru. Am jucat atât de bine din primul până în ultimul minut. Când vezi rezultatele, este ca un antrenament bun pentru noi. Trebuie doar să continuăm să muncim și sper că în viitor vom obține acele victorii”, a declarat după meci Brankica Hadzovic, căpitanul formației arădene.

Conducătorul de joc a înscris 15 puncte pentru formația sa în 22:23 minute la meciul cu ultima clasată. Cele două echipe se vor întâlni la turneul grupei 6-9, în perioada 16-18 martie.

Universitatea Cluj s-a impus în fața campioanei ACS Sepsi SIC și a luat fața formației de pe Mureș în lupta pentru calificarea în grupa 1-5 din faza a doua a campionatului. A fost o egalitate în trei, în care a intrat și CSBT Alexandria. Elevele lui Bogdan Bulj au rămas pe locul 6 din cauza coșaverajului mai slab în meciurile cu celelalte două echipe.

Arădencele vor avea următorul meci la Final 8-ul Cupei României, în 23 februarie, cu CSBT Alexandria. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!