Stiri Cupa României Feminin

Brankica Hadzovic: „Au avantaj că au început pregătirea cu câteva săptămâni înaintea noastră”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.09.2017

Brankica Hadzovic

FCC ICIM Arad începe noul sezon cu o partidă în deplasare, pe terenul nou-promovatei CS SCM Timișoara. Meciul contează pentru primul tur al Cupei României și va avea loc astăzi de la ora 19. Căpitanul formației arădene, Brankica Hadzovic, a prefațat confruntarea pentru site-ul nostru.

Timișorencele au început pregătirea în formulă aproape completă cu două săptămâni înaintea vecinei din Arad. CS SCM juca deja primul meci amical când arădencele se reuneau, pe 29 august. Fiind început de sezon, echipele nu și-au văzut încă adversarele la lucru.

„Știm câteva jucătoare, individual, dar nu ne știm atât de bine ca echipe. Ca de obicei, șansele înainte de joc sunt 50%-50%. Au avantaj că au început pregătirea cu câteva săptămâni înaintea noastră și au avut câteva meciuri în plus să pregătească echipa”.

Dacă timișorencele au jucat 5 amicale, arădencele au avut parte doar de două meciuri de verificare.  Ambele echipe aveau  programată o partidă cu KK Kraljevo, dar sârboaicele nu au mai venit.

„Noi am avut doar 2 meciuri în presezon. Nu este suficient pentru că avem 6 jucătoare noi în echipă. Sigur o să simțim asta în primele meciuri dar, cu antrenamente bune și muncind din greu, sunt convinsă că o să devenim mai bune în timpul sezonului”.

Cum ți se pare echipa din acest an?

Pot să spun că de mult timp nu am fost într-o echipă care s-a inchegat așa cum am făcut-o noi din prima zi. Fetele sunt extraordinare. Sunt mândră să fac parte din acest grup. Atmosfera bună pe care o avem la echipă va fi cheia pentru a ne îndeplini obiectivele pentru acest sezon”.

Conducătorul de joc începe al treilea sezon în galben-albastru. 

„Îmi place să spun că Aradul este a doua mea casă. Oamenii sunt calzi și drăguți. Primesc multă afecțiune de la ei, chiar dacă nu sunt de aici. E un sentiment frumos. Simplu: sunt fericită aici. Acesta este motivul pentru care am ales să rămân”.

Foto: lukarad.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!