Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brankica Hadzovic: „Nu ne va fi uşor la Braşov, dar sunt optimistă că putem avea o evoluţie care să ne aducă rezultatul mult dorit”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.12.2017

FCC ICIM Arad joacă astăzi, de la ora 18, în deplasare cu Olimpia Brașov. Arădencele caută revanșa după meciul pierdut în tur cu 80-94. A fost prima înfrângere din șirul de șase, după care galben-albastrele au obținut primele două victorii în campionat. În meciul din prima etapă arădencele au evoluat cu doar patru străine, căpitanul fiind accidentat.

Brankica Hadzovic a reușit cea mai bună evoluție din actualul campionat în etapa trecută, cu 20 de puncte la Târgu Mureș.

„Nu suntem în cea mai bună formă, după o perioadă lungă cu probleme de lot. Dar la un moment dat ajungem şi acolo. Succesele din ultimele etape reprezintă un nou început pentru noi. Ştiu că nu ne va fi uşor la Braşov, dar sunt optimistă că putem avea o evoluţie care să ne aducă rezultatul mult dorit. Am vorbit cu fetele, şi vom face totul pentru o victorie care ne este atât de necesară", a declarat Brankica Hadzovic pentru arq.ro.

Față de meciul tur, Bogdan Bulj le va avea în plus pe Coker și Poole, care le-au înlocuit pe Vernet și Montgomery. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!