Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Cuic: „Sper să facem un cadou pentru toate femeile din Cluj”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
07.03.2014

U Mobitelco Cluj va întâlni sâmbătă de la ora 17:15 pe BC Timișoara într-un meci capital pentru bănățeni. Fundașul clujenilor, Branko Cuic, a declarat înainte de plecarea spre Timișoara pentru site-ul clubului, www.u-mobitelco.ro, faptul că în ciuda motivației”leilor” și a presiunii rezultatelor, o victorie a echipei sale ar fi firească. 

"Mergem cu încredere mare la Timișoara, pentru noi este un meci important, de altfel toate până la finalul sezonului regulat sunt importante pentru a ocupa cea mai bună poziție înainte de playoff. Timișoara este rănită de cele câteva înfrângeri din ultimele partide, au pierdut cu Oradea și cu Ploieștiul pe mână lor, însă acolo sunt jucători care nu au uitat să joace baschet, iar Dragan este un antrenor foarte bun motivator. Ei vor fi pregătiți, dar la fel și noi, avem mare încredere în jocul nostru, suntem în creștere de formă. Sper să facem un cadou pentru toate femeile din Cluj, o victorie de 8 Martie! Nu știu dacă Timișoara mai are șanse de playoff, la ei e vorba mai mult de presiune individuală, fiecare jucător de acolo va încerca să demonstreze că știe să joace baschet și că banii nu au fost aruncați pe fereastră cu ei. Noi, însă, ne gândim doar la noi, la jocul nostru. Sigur că există presiune pe noi, dar așa este normal, fără presiune nu ar fi sport. În condiții normale, trebuie să fie o victorie cu Timișoara".

Partida dintre BC Timișoara și U Cluj contează pentru etapa a 22-a și va fi transmisă în direct de DigiSport 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!