Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Cuic, evoluție modestă la Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
09.12.2013

La partida dintre BC Mureș și U Mobitelco Cluj din etapa a 11-a, Branko Cuic a reușit una din cele mai șterse prestații din acest sezon.

Fost component al echipei mureșene, Cuic a revenit din acest sezon la Cluj, la formația cu care a devenit campion și unde a declarat că și-ar dori să își încheie cariera de jucător. Mulți dintre suporterii mureșeni au considerat plecarea lui o pierdere enormă pentru echipă.

Sâmbătă el s-a întors în „Junglă”, în postură de adversar, și mulți se așteptau ca prezența lui pe parchet să amenințe serios șansele de victorie ale mureșenilor, așa cum, de foarte multe ori, jucătorii reușesc prestații foarte bune împotriva fostelor echipe.

Cuic însă nu a impresionat la Târgu Mureș: el a terminat cu 3 puncte (un singur coș de trei, fără alte aruncări încercate), 2 recuperări, 2 pase decisive, 3 mingi pierdute și 3 greșeli personale, după 25 de minute petrecute în teren, pentru o eficiență de 4.

Dacă nu considerăm meciul de la Pitești, unde Cuic a suferit o accidentare și acest lucru i-a influența evoluția, atunci meciul de la Tîrgu Mureș este cel mai slab meci făcut de sârbul de 35 de ani, care în acest sezon, la U Mobitelco, are medii de 13,6 la eficiență, 8,7 puncte, 5,8 recuperări și 5,7 pase decisive pe meci.

Rezultatul întâlnirii dintre BC Mureș și U Mobitelco a fost 98-91.

Foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!