Stiri

Branko Mirkovic a ajuns la 100 de prezențe în Liga VTB

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.03.2018

Branko Mirkovic, fostul jucător de la CSM CSU Oradea, a bifat prezența cu numărul 100 în Liga VTB. Fundașul sârb evoluează la BC Kalev, echipă care ocupă poziția a 13-a în Liga VTB și care încă luptă pentru un loc de play-off.

Jocul cu numărul 100 pentru Branko Mirkovic în Liga VTB a venit în confruntarea câștigată de echipa sa pe teren propriu în fața celor de la Avtodor Saratov, cu scorul de 95-89. El și-a ajutat echipa cu 12 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive în 29 de minute petrecute pe parchet.

Branko Mirkovic traversează un sezon bun la BC Kalev și înregistrează un record personal la media de puncte marcate pe meci, 13.7. Fundașul mai adăuga în medie pe meci 4.6 pase decisive, 2.2 recuperări, 1.1 intercepții dar și 3.0 mingi pierdute.

Acesta este cel de-al cincelea sezon în Liga VTB pentru Branko Mirkovic, care a mai evoluat pentru Tsmoki Minsk. În cele 100 de partide bifate, sârbul are cifre statistice de 11.8 puncte, 5.0 pase decisive și 2.7 recuperări pe meci.

Branko Mirkovic a jucat pentru CSM CSU Oradea în sezonul 2016/2017. El a făcut parte din lotul bihorenilor care a reușit un parcurs impresionant în Basketball Champions League.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!