Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brian Burrell, la cel mai bun joc al sezonului

Paul Olar

Paul Olar
22.12.2014

Universitatea Cluj-Napoca a oferit un meci pe cinste la final de an. Ultima clasată din Liga Națională s-a ținut ca un ghimpe în coastele lui CSU Ploiești, cu ocazia unei confruntări ce a avut loc duminică seara.

Ardelenii au intrat la cabine în avantaj, conducând cu 40-35. Prahovenii s-au redresat însă pe parcursul sfertului trei, obținând cele două puncte puse în joc. Deși înfrânți, elevii lui Carmin Popa au impresionat pe parchetul Sălii Sporturilor “Horia Demian”.

Printre baschetbaliștii care au prestat remarcabil să numără și Brian Burrell. Americanul a evoluat timp de 31:16 minute, strângând 20 de puncte. Fostul component giurgiuvean a izbutit 4/10 din interiorul semicercului și 4/5 de la mare distanță.

Totodată, sportivul texan și-a făcut simțită prezența la recuperare, acolo unde a cules 8 mingi de sub panou. Mai mult, Burrell a reușit 2 intercepții și o recuperare, pentru un indice de 20 în dreptul eficienței.

Jucătorul de peste ocean a sosit pe malul Someșului la începutul lunii octombrie. Brian are medii stagionale de 13.5 puncte, 5.2 recuperări, 1.6 assist-uri și 12.6 la eficiență. 

*Foto: Sergiu Răzvan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!