Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brian Mills şi Greg Mangano la cele mai bune prestaţii de la venirea în România

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
03.03.2014

Mills

Steaua CSM EximBank nu a avut probleme în a se impune pe terenul Concordiei Chiajna, în etapa a 21-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Elevii lui Niksa Bavcevic au învins categoric cu scorul de 112-54. La acest meci, doi jucători importanţi ai Stelei au fost americanii Brian Mills şi Greg Mangano, cei care au stabilit cele mai bune prestaţii în România.

Mills a evoluat 18:21 minute şi a avut 3/4 la aruncările de două puncte şi 4/4 la linia de pedeapsă, pentru un total de 10 puncte. El a adăugat 5 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepţii şi 4 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 13.

De partea cealaltă, Mangano a stat pe teren 23:55 minute şi a avut 16 puncte (7/9 - 2 pcte, 0/2 - 3 pcte, 2/3 - libere), 4 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepţii şi 2 capace, pentru 20 la eficienţă. Pivotul american a fost liderul echipei la capace.

Pentru Steaua, Mills are medii de 5.5 puncte, 2 recuperări şi 0.3 pase decisive, pentru 3.5 la eficienţă, în timp ce, Mangano a strâns medii de 6.3 puncte, 3 recuperări şi 0.3 pase decisive, pentru 7.3 la eficienţă.

fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!