Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Brice Kabengele: “Ar fi o victorie foarte importantă”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.04.2013

Brice Kabengele

SCM Craiova va încheia sezonul regulat cu un meci în faţa propriilor fani. Echipa antrenată de Andjelko Mandic va întâlni liderul campionatului marţi, cu începere de la ora 18:00.

Brice Kabengele a prefaţat pentru cititorii totalbaschet.ro partida contra celor de la CSM Oradea.

Ultimul meci a fost foarte greu. Mediaşul tocmai pierduse cu Ploieşti acasă înaintea partidei cu noi. Ei au început meciul cu o echipă care nu îşi mai permitea a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu. Diferenţa s-a făcut din startul meciului, după ce marcat primele 16 puncte fără sa primeasă coş. Acest lucru le-a creat un moment bun iar până la finalul meciului nouă ne-a fost greu să mai revenim.

Vom întâlni liderul campionatului în următoarea partidă. Oradea are şansa de a termina pe primul loc în cazul unei victorii la Craiova. Va fi un meci “de play-off” înaintea play-off-ului. Va trebui să jucăm la un nivel de intensitate ridicat şi să nu le dăm speranţe nici în atac, nici în apărare. Din câte ştiu, Oradea practică unul dintre cel mai eficient şi frumos baschet din campionat. La nivelul de jucătorii ei au reuşit să păstreaze un nucleu format de Pesic, Maric şi Topchov, la care au adăugat unii sportivi care se potrivesc stilului de joc propus şi filozofiei antrenorului. O victorie ne-ar da ocazia să terminăm sezonul regulat cu o notă pozitivă. Faptul că jucăm acasă în această ultimă etapă este o şansă să le oferim spectatorilor care au venit într-un număr mare şi au susţinut echipa de la deschiderea Sălii Polivalente, bucuria unei victorii împotriva echipei care ocupă locul 1. Pentru noi ar fi foarte importantă o victorie înaintea play-off-ului.

foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!