Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bridgewaters și Florveus, din nou cei mai buni de la Timba

Marius Petri

Marius Petri
17.11.2013

Căpitanul BC Timba, Kevin Bridgewaters, a fost cel mai bun marcator de pe parchetul sălii Polivalente din Craiova în meciul pe care echipa sa l-a disputat sâmbătă seară. Micuțul fundaș a petrecut 36’34”pe teren, timp în care a reușit să înscrie 22 de puncte (7/10 aruncări de 2 puncte, 2/7 din spatele semicercului și 2/2 de la linia de fault), să paseze decisiv de 6 ori și, în ciuda faptului că masoară doar 179 cm, și-a ajutat echipa cu 5 recuperări. Toate aceste realizări, alături de 6 mingi pierdute, arată un indice de 20 în dreptul eficienței pentru american. Această performanță i-a îmbunătățit performanța statistica, Bridgewaters ajungând la o medie de 17.8 puncte/partidă.

John Florveus a fost de asemenea unul dintre remarcații partidei împotriva celor de la „U” Craiova. Pivotul Timbei a jucat 24’30”, perioadă în care a marcat 17 puncte (6/9 de 2 puncte și 5/9 aruncări de la linia de “libere”) și a recuperat 8 mingi, totul pentru un indice de eficiență de 20. În urma acestei prestații, americanul a ajuns la o medie de 9.1 puncte/meci și 6.3 recuperări/meci.

BC Timba Timișoara a pierdut meciul desfășurat sâmbătă seara în compania echipei SCM Universitatea Craiova cu scorul de 71-85, totalizând 7 înfrângeri în cele 8 etape disputate până acum. Etapa viitoare, echipa de pe Bega va primi pe teren propriu vizita celor de la Gaz Metan Mediaș.

*foto: Mihai Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!